Welkom op mijn weblog
donderdag 22 september 2011

Na lange tijd ......

Na bijna een maand wachten, heb ik dan uiteindelijk toch besloten om mijn blog opnieuw te gaan maken.
Ik zal proberen de patronen van de gratis BOM op deze blog nogmaals allemaal te publiceren.
Ik hoop dat jullie nog even geduld hebben. Ik zal dit z.s.m. doen.
De afgelopen maand is er weer een hoop gebeurd. We hebben in de vakantie hard gewerkt aan de " nieuwe winkel" ik heb bijna 2 weken alleen maar geverfd. De schrootjes voor het dakoverstek, en de balken voor het dak, samen met Pap.


After waiting almost a month I desided to start a new weblog. I will put all the patterns from the free BOM " Visions of Christmas" on this blog a.s.a.p. 


During the last month a lot of thing happend. We worked during our vacation at the "new shop" I almost painted for 2 week, togehter with my Dad.
 
Ron en zijn vriend Ton hebben de balken gelegd voor het dak. Nu krijgt het echt al een vorm. 
Ron and his friend Ton worked at the roof 

We hebben inmiddels de Open dagen gehad. Mam die nog even wat spulletjes op de plaats zet. Zij verzorgd de quiltsters deze 2 dagen met koffie en thee. Gelukkig was het goed weer en konden ze lekker buiten op het terras genieten. 
We had our Open House. My Mom looks after the quiltsters for coffee and tea during these days. Luckely the weather was nice.

en ik ben ook alweer terug van de Quilttentoonstelling in de Elzas. We hebben dit jaar wel ook nog iets gezien van de omgeving. 
And we are back again from the Quiltexhibition in the Elzas. En hier de stand met Jeannette ( mijn Frans sprekende hulp).  
Our booth with Jeannette ( my French speaking help) 

Tot gauw, Jacqueline
Talk to you soon, Jacqueline3 opmerkingen:

 1. Jacqueline qat fijn dat je ook weer 'online'bent. Succes bij het inrichten van je blog voor blogspot
  .
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een bericht op mijn dashboard dat je gepost hebt maar ik zie niets op je blog. Misschien dat dat voor meer bloggers geldt. Het is toch weer even wennen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was dan ook een zeer gezellige open dag. Jullie zullen wel flink gewerkt hebben op de bouw zeker nu met dit mooie weer !!

  BeantwoordenVerwijderen