Welkom op mijn weblog
donderdag 9 februari 2012

Open Dagen

Afgelopen week was het dan zover....en dan voorspellen ze sneeuw in de namiddag!!!
Toen hebben we besloten om eerder open te gaan. Om 9.30 stonden dan ook de eerste quiltsters al binnen.
Met de sneeuw heeft het hier gelukkig nog meegevallen en waren de wegen goed begaanbaar, maar ja dan hebben we natuurlijk ook nog dat in Duitsland winterbanden verplicht zijn. Ondanks dit alles, hebben de dames zich niet laten ophouden en is het toch nog gezellig druk geweest.
Last week it was finally there....and tan they forecast snow in the afternoon. We decided to open earlier and at 9.30 AM the first quiltsters were here already. We didn't have that much snow and the roads were clean to drive. But there is another issue, winter tyres are required in Germany. In spite of this all, the ladies came and it was very cozy.


4 opmerkingen:

 1. Zeker, gezellig was het!!!!! Gezichten zien/mensen spreken die je niet vaak ziet. Op naar de volgende open dag, (Sorry, ik hou je aan het werk :-)) Tot volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, ik zie dat jullie site tijdelijk niet te bereiken is. Volgende week dinsdag moet ik voor mijn werk in Geleen en Sittard zijn! Volgens mij is dat 'bij jullie om de hoek' en zou ik graag langs willen komen, maar..... zijn jullie dan ook open of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat er genoeg mensen wel aanwezig waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas hebben wij geen winterbanden :-) Maar als er geen sneeuw ligt hoef je die toch niet onder je auto te hebben of wel?
  Gelukkig dat er toch nog de nodige mensen geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen