Welkom op mijn weblog
zondag 7 april 2013

Blog Gehackt door haar "Lieve" Zussie.

Hallo allemaal, Vandaag heb ik even de Blog van Jacqueline gehackt. Pap had nog een paar leuke foto's gemaakt die ik graag met jullie wil delen.
Hier een kado wat Jacqueline heeft gekregen van Truus de Wild met haar hele Quiltgroepje. Het is een Log Cabin van Glas in Lood. Mooi Hé, ziet er fantastisch uit dames.
Deze foto is gemaakt op vrijdag toen het erg gezellig druk was. Wat is het toch leuk om te zien dat er zoveel mensen bezig zijn met deze geweldige hobby.

Hier zit ik naast mijn Peettante Tante Lies, deze was speciaal uit Nibbixwoud gekomen om naar de winkel te komen kijken.
Deze grijze lieve dame is een "oud" bekende van mij (sandra). Het is Mevr. Kersemakers. Zij borduurt heel graag en heeft een paar mooie projectjes gemaakt die in de winkel te bewonderen zijn. Deze foto spreekt voor zich. Druk aan de kassa. Gelukkig dat iedereen zo enthousiast is en sommige stofjes gewoon niet kunnen laten liggen. Hebbe, hebbe... voor bij de verzameling. Ha, Ha,
Boven werd gedemonstreerd door Delphine, van Les Boutis de Lucie. Er lagen veel mooie knoopjes en pakketjes. Die straks natuurlijk ook in de winkel van Jacqueline zullen liggen. Wij hebben zaterdag namelijk na 5 uur nog even flink ingekocht.
Deze foto is van onze lieve ouders. Die altijd voor ons klaar staan.                            BEDANKT.

Zo lieve bezoekers, dit waren nog wat foto's. Ik weet niet of Jacqueline nog tijd heeft gehad om foto's van de kadootjes erop te zetten maar deze zullen zeker nog volgen. Ron heeft (germ) de hele dag in bed gelegen, hij voelde zich niet zo lekker en moest slaap inhalen. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik even heb gehackt. 
Lieve groetjes allemaal.
Sandra

3 opmerkingen:

 1. Dat mag je vaker doen !
  Fijn dat jullie zo genoten hebben...wij ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook niet erg en Jacqueline vast ook niet. Leuke foto's.... ik zie zelfs mij nog op een foto terug :-)
  Het was ook zeer gezellig op de vrijdag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sandra,het was ook zaterdag gezellig en erg druk,jullie hebben hard gewerkt,groetjes irena

  BeantwoordenVerwijderen