Welkom op mijn weblog
maandag 30 juni 2014

Gratis letterbak patroon

Ik weet niet of iedereen dit heeft meegekregen, maar we gaan vanaf vandaag starten met een 6 maandelijks gratis  patroon. 
We hebben al het een en ander geprobeerd om het juiste formaat te krijgen,zodat jullie dit zo kunnen uitprinten. Maar ik weet nu niet zeker of dit lukt. Ook op de website zijn we hiermee bezig geweest, maar het probleem is dat er geen pdf bestand op geplaatst kan worden. Voor diegene waarbij het niet lukt, mail me even en ik stuur je een pdf bestand.
Als jullie het patroon kunnen uitprinten zal het een formaat van 12 cm. hoog en 10 cm. breed moeten hebben. Dit is de maat die in de Letterbak past, die jullie bij Action hebben gekocht. 
Deze staat al een tijdje klaar om gevuld te worden. 
We hebben het werkstukje op  2 verschillende manieren uitgewerkt.
Jullie kunnen zelf kiezen wat jullie leuk vinden, of gewoon een eigen combinatie maken.
De knoopjes die we hierin hebben gebruikt zijn op voorraad, maar denk eraan op=op. Nabestellen is wel mogeljk, maar zal een tijdje duren ( ca. 4 weken heeft men mij gezegd). Dus als je de knopen voor alle mini werkjes wilt heben, meld je dan op tijd aan, zodat wij de pakkejtes aan de kant kunnen leggen. En tijdig kunnen nabestellen zodat alles op tijd binnen is. 
Het knopen pakketje zal € 2,00 per maand gaan kosten ( dus € 12,00 in totaal)
Als jullie ook dezefde stofjes willen ( voor de achtergrond van de werkjes) is dit ook mogelijk.
Deze kosten voor alle 6 de werkjes € 8,00 in totaal. ( hierin zitten de witte en blauwe stof die we nu hebben gebruikt en ook voor het volgende werkje, voor de andere 4 hebben we andere achtergronden uitgezocht) de stofjes voor alle 6 de werkstukken en de knopen, worden in 1 keer verstuurd, om extra verzendkosten te besparen. De stofjes en knopen kunnen hier besteld worden.

Ik hoop dat het uitprinten lukt en wens jullie heel erg veel plezier met het 1ste mini quiltje. 

 Witte letterbak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten