Welkom op mijn weblog
vrijdag 1 augustus 2014

Gratis Christmas BOM blok 2

Vandaag ontvangen jullie het 2de gratis patroontje van het Letterbak project.
Een aantal van jullie hebben inmiddels de stofjes en het knopen pakketje al ontvangen. Maar ook een aantal zal nog even geduld moeten hebben. De knopen zijn besteld en hoop snel onderweg hierheen. Ik meld me zsm. als ze binnen zijn.
Wat heb ik een leuke reacties gehad afgelopen maand en wat geweldig dat jullie allemaal zo enthousiast  met dit project meedoen.
Voor diegene die nog mee willen doen, kan dat natuurlijk altijd nog. Stuur me even een mailtje klik hier en vraag het patroontje aan. Ik stuur het graag en voeg je meteen toe aan de lijst, zodat je iedere maand het blokje automatisch via de mail gestuurd krijgt. Helaas lukt het niet een pdf bestand te plaatsen. Maar op deze manier gaat het ook. 
We hebben de lampen knoopjes op 2 manieren eraan genaaid. Hierover waren de meningen een beetje verschillend. De 1 vond dat ze moesten hangen en de ander dat ze omhoog moesten staan. Nu wat vinden jullie ervan? 
Ik wens jullie allemaal veel plezier met blok 2 en alvast een zonnig weekend, Jacqueline

klik hier voor het patroon. 


2 opmerkingen:

  1. Alweer een heel leuk blokje! Ik zou de lampjes naar beneden laten hangen. Ben benieuwd naar de volgende :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jacqueline, bedankt voor de patroontjes, heb mijn blokje 1 en 2 reeds gemaakt en deze hangen reeds in mijn letterbak te pronken! Geweldig, In de loop van deze week komen die op mijn blogje. Patchworkstar.blogspot.com hier geniet ik van ik heb ze in patch gemaakt en gequilt......

    BeantwoordenVerwijderen