Welkom op mijn weblog
maandag 22 juli 2013

Straten maker.....

De 1 ste 2 weken van onze vakantie hebben we de oprit opnieuw gelegd en de parkeerplaats aangevuld. Dit hield in dat we eerst alle klinkers moesten oprapen en schoonmaken. Ik heb ze niet geteld, maar het waren er heel erg veel. Daarna met recycle gevuld en aangetrilt. We moesten er nu natuurlijk wel voor zorgen dat de oprit waterpas ligt. Daarna kwam split erop, waar de klinkers dan weer opnieuw worden ingelegd. Het klinkt allemaal heel logisch, dat was het ook wel, maar voor mijn rug was dit niet het ideale. Ik heb daarna wel een paar dagen krom gelopen. Ik ben blij dat we dit ook alweer gehad hebben. We kunnen iedere keer weer dingen afstrepen. Van de winter gaan we verder aan het oude gedeelte van de woning. Daar zal ik jullie ook van op de hoogte houden. 

Klinkers oprapen en schoonmaken,
het grootste gedeelte zit erop. 
                Split voor de parkeerplaats, nog een beetje te gaan.... 

Nu hebben we het bijna gehad ....
Hier is het dan eindelijk, helemaal klaar. 
Zoals jullie zien, parkeerplaats voldoende. 
We hebben natuurlijk ook nog wel iets leuks gedaan in onze vakantie.
We zijn gaan zweefvliegen in Schinveld. Zeker de moeite waard om een keer te doen. Je moet wel een beetje geluk hebben met de thermiek, ik hoop dat ik dat nu goed zeg. Ron ging als 1ste en was alweer binnen 6 minuten onder. Daarna mocht ik, en ik heb wel bijna 30 minuten gevlogen en als ze ons niet naar onder hadden geroepen,zou ik nu nog vliegen haha !!!
Daar zit ik dan met mijn "piloot" te wachten om omhoog getrokken te worden
Daar gaan we .....

Wat een landschap he!!!
Ik zeg altijd: " je hoeft niet ver te gaan om het mooi te hebben". 
 Nederland is toch prachtig. 
Het probleem in Nederland is " het weer" , maar daar mogen we de afgelopen maand zeker niet over klagen.

Mijn vakantie zit er weer op en ik ga me nu voorbereiden op de workshops/cursussen voor het nieuwe seizoen. 
Er moet nog wel het een en ander gebeuren. 

Voor iedereen die nog vakantie krijgt wens ik jullie
een hele fijne tijd. 

Tot gauw, Jacqueline4 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te zweefvliegen in je vakantie! En jij was een bofferd dat je zo lang in de lucht kon blijven.
  Fijn dat de parkeerruimte klaar is. Onderhand moet ik maar eens iets gaan plannen.
  Heb je mijn mailtje ontvangen? De liniaal heb ik inmiddels ;)
  Groetjes
  Berna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kwam 'langs' tijdens je vakantie en zag de poort openstaan en miste al klinkers. Ik kreeg al medelijden... wetende dat jullie vakantie hadden. Maar het harde werken heeft een mooi resultaat! Gelukkig heb je je daarna nog lekker ontspannen. We wonen in een mooie omgeving!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a lovely holiday to go gliding. I live in the US in the city that used to be "the glider capital of the world." Harris Hill in Elmira NY was for many years THE place in the world to go gliding, but we have been replaced in recent years. But we still have a huge museum full of early gliders and historical pieces representing glider history and many, many tourists still come each year to visit. I have been to the museum, but have never been lucky enough to go on an actual glider ride. But every summer our skies are filled with soaring gliders. How wonderful you were able to go on a real ride.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een werk hebben jullie verzet, maar wel met een prachtig resultaat. En dat je dat durfde in zo'n zweefvliegtuig. Wij gaan wel vaker kijken als we er langs fietsen, maar vliegen o jee nee dat zou ik niet durven. Maar de ervaring lijkt me wel geweldig!
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen